USB Laptop Security

  • Bestel nu in onze webshop
  • Bestel nu in onze webshop
  • Bestel nu in onze webshop

Enkele hUSBand gebruikssituaties

 

Op het werk 

Zowel in de publieke als in de professionele sector worden laptops gestolen, soms met zeer waardevolle bedrijfsinformatie of persoonsgegevens. Soms worden deze nagenoeg in het bijzijn van collega's gestolen, wanneer er bijvoorbeeld in zogenaamde ‘cubicals' wordt gewerkt die indringers een perfecte situatie bieden om laptops ongemerkt te ontvreemden. Zelfs wanneer deze verzekerd zijn met een steelcable kunnen laptops nog worden meegenomen, aangezien het doorknippen van deze kabels zeer eenvoudig is. Bovendien volstaat een flinke ruk vaak ook, op deze manier schiet de kop van het slot uit de laptop, waarbij deze licht beschadigd raakt. De hUSBand geeft een duidelijk signaal af aan de omgeving indien een poging tot diefstal wordt ondernomen; het geluid alarmeert niet alleen de eigenaar, maar ook collega's en beveiligingsmedewerkers. 

 

Op Scholen / Universiteiten

Het verlies van een laptop betekent voor een student niet alleen een groot materieel/financieel verlies, maar ook het verlies van belangrijke onderzoeksrapporten en projectbestanden. Universiteiten zijn over het algemeen zeer gemakkelijk toegankelijk voor onbevoegden met een kwade wil. Eenmaal binnen kunnen dergelijke personen zich relatief gemakkelijk orienteren op mogelijke slachtoffers. Daarbij wordt geen onderscheid gemaakt tussen studenten en docenten die hun kamer open hebben laten staan. Vaak bieden enkele seconden al de gelegenheid om met snel handelen één of meerdere laptops te ontvreemden. Een klassiek geval: op een van de faculteiten van de Hanzehogeschool Groningen werden in de pauze van een conferentie maarliefst negen laptops gestolen uit de conferentiezaal. De doorgeknipte steelcables die achter waren gebleven ten spijt.

Wanneer in deze situatie de hUSBand zou zijn gebruikt, zou het oorverdovende geluid van negen hUSBands het de dieven aanzienlijk moeilijker hebben gemaakt.

Wanneer u het hUSBand laptopalarm in combinatie met een steelcable gebruiken is de laptop dubbel beveiligd!

 

 

In winkels

De hUSBand kan ook worden ingezet om een serie showmodellen te beveiligen. Met één chip kan dan de beveiliging van meerdere laptops geregeld worden. Zie hiervoor onderstaand schema; 

1 masterkey om meerdere laptops te beveiligen

 

links

Handige links

 

Webdesign / Webhosting

Abol Webdesign

 

Internet Security

http://www.avgholland.nl

 

Overig

 

Vakantiespotters.nl

Sparen? 3,1%-4,1% rente

Profiteer van onze webdesign aktie

Nieuwe website?


Kies voor kwaliteit en service......

Kies voor Abol Webdesign!

 

- Aktie:

- Een complete website vanaf € 350,-

- Gemakkelijk uw eigen website aanpassen

 

lees meer over onze aktie

 

Klantenservice

Klantenservice

 

Wij helpen u graag!


ext_comi info@bolsma-trading.nl