USB Laptop Security

Over Bolsma-Trading

Bolsma-Trading is onderdeel van Bolsma-Trading V.O.F. en is opgericht inSeptember 2008.

Deonderneming is voortgekomen uit het feit dat wij voor de HBO-opleiding Human Technology een afstudeeronderzoek hebben gedaan naar verschillende vormen van laptop beveiliging.Hierbij is onder andereeen nieuw product binnen deze markt onderzocht, namelijk het HUSBAND laptop alarm. Dit product kwamboven verwachtinggoed naar voren uithet onderzoek.Uit verschillende hoekenvernamen wij een steeds meertoenemende belangstelling voor het product. Vervolgens isBolsma-Trading V.O.F. opgericht enisde ondernemingleverancier van dit beveiligingsproduct geworden. Wij richten ons hoofdzakelijk op de verkoop van de HUSBAND aan retailers. Momenteel heeft een aantal retailers het product reeds in de schappen liggen.

 

Bolsma-Tradingis tevens geautoriseerd reseller van AVG anti-virus software van AVG Technologies, voorheen beter bekend als Grisoft. Voor meer informatie omtrent deAVG beveiligingssoftware kijkt u op onze website www.avgholland.nl.

 

 

Onder de naam Abol Webdesign ontwikkelt Bolsma-Trading websites voor bedrijven en particulieren. Tevens levert Bolsma-Trading webhostingpakketten endraagt zorgvoor de registratie van de domeinnaam van uw website. Ook vormgeving behoort tot het dienstenpakket. Hierbij kunt u denken aan logo ontwerp, vormgeving / design van de website. Voor meer informatie kijkt u op onze website www.abolwebdesign.nl.

 

 

links

Handige links

 

Webdesign / Webhosting

Abol Webdesign

 

Internet Security

http://www.avgholland.nl

 

Overig

 

Vakantiespotters.nl

Sparen? 3,1%-4,1% rente

Profiteer van onze webdesign aktie

Nieuwe website?


Kies voor kwaliteit en service......

Kies voor Abol Webdesign!

 

- Aktie:

- Een complete website vanaf € 350,-

- Gemakkelijk uw eigen website aanpassen

 

lees meer over onze aktie

 

Klantenservice

Klantenservice

 

Wij helpen u graag!


ext_comi info@bolsma-trading.nl