USB Laptop Security

  • Bestel nu in onze webshop
  • Bestel nu in onze webshop
  • Bestel nu in onze webshop

Husband Laptop Security Alarm

 

Kabels omlaptops en andere mobiele apparatuur tegen diefstal te beveiligen, zijn er in allerlei soorten. Toch neemt de nieuwe HUSBAND eeninnovatieve positie in.De HUSBANDgebruikt een usb-poort om de aangesloten apparatuur te bewaken.

Het Husband Laptop Security Alarm bestaat uit een kabel met aan een kant een usb-plug en aan de anderehUSBand een rond slot. De kabel kan door het slot gehaald worden en als een lus rond eenvast objectworden gelegd. Daarna kan de usb-plug in een vrij usb-slot in de laptop worden gestoken.Daarmeeisde laptop 'vastgezet'en kan de sleutel/chip uit het slot worden gehaald, waarna een kort signaal bevestigt dat de beveiliging is ingeschakeld. Wordt daarna delaptop ongewildverwijderd, danlaat de HUSBAND een schel alarm horen van 95dB.

Sleutel/chip

De sleutel, type jack-plug, dient om het alarm in- en uit te schakelen.De sleutel isuitgerust met een chip met daarop een code van één miljoen tekens. Bij het inschakelen van het alarm, slaat het alarm de code op in het tijdelijke geheugen. Het alarm uitschakelen is daarna alleen mogelijk met de sleutel met exact die code.Bijeen volgende 'gebruik' magdit echterbest een andere sleutel zijn. Dat heeft als voordeel dat bij verlies alleen een andere sleutel hoeft te worden gekocht, terwijlbedrijven, scholen of kantoren met één sleutel meerdere alarmen kunnen bedienen.

 

Usb-poort

De HUSBAND maakt gebruik vaneen vrije usb-poort om zich met het te bewaken apparaat te verbinden.Een vereiste is dus dat er een vrij usb-slot aanwezig isop de laptop. Tegenwoordigkomt men echter bijna nergens meer laptops tegen zonder usb-poorten.

eenvoudig in gebruik te nemen bestel nu!Eenvoudig in gebruik

Het gebruiksgemak van de Husband is een sterk pluspunt. Kabel erin, sleutel eruit, en de laptop is beveiligd. Ook wanneer de notebook in slaapstand staatof wordt uitgeschakeld, blijft het alarm actief. Het doorknippen van de kabel is geen oplossing om de laptop te ontvreemden, er gaat dan een luid alarm af. Wanneer het lastig is omde Husband binnentwee meter ergens aan te bevestigen dan kaneen usb-verlengkabel gebruikt worden, deze worden ondersteund. De batterij die het alarm voedt gaat ongeveer drie jaar mee, daarna dient deze (eenvoudig) vervangen te worden.De batterij wordt niet via de usb opgeladen.Voor meer informatie kunt u de specificaties van het hUSBand laptopalarm raadplegen.

 

Kortom voor een schappelijk bedrag (goedkoper dan de gemiddelde steelcable) heeft u een handigebeveiliging voor uw laptop. 100% voorkomen dat deze gestolen wordt, doet dehUSBand niet, maar het maakt het wel een stuk moeilijker uw eigendom ongemerkt mee te nemen!!!

 

Bekijk onze instructievideo van het Husband Laptop Security Alarm:

 

 

Ook zijn wij te vinden op youtube.

Voor meer informatie en/of prijzen kunt u contact opnemen met This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it

 

links

Handige links

 

Webdesign / Webhosting

Abol Webdesign

 

Internet Security

http://www.avgholland.nl

 

Overig

 

Vakantiespotters.nl

Sparen? 3,1%-4,1% rente

Profiteer van onze webdesign aktie

Nieuwe website?


Kies voor kwaliteit en service......

Kies voor Abol Webdesign!

 

- Aktie:

- Een complete website vanaf € 350,-

- Gemakkelijk uw eigen website aanpassen

 

lees meer over onze aktie

 

Klantenservice

Klantenservice

 

Wij helpen u graag!


ext_comi info@bolsma-trading.nl